Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Oana Zavoranu Insarcinata

Surse medicale sustin ca ar fi inghitit mai multe pastile si ar fi lesinat in casa. Oana Zăvoranu a lămurit pe toată lumea.

Oana zavoranu insarcinata
Oana Zavoranu Nu Este Insarcinata 4 Aprilie 2011 Youtube

Chiar dacă a fost doar o glumă cei doi au spus că își doresc un copil și au vorbit mai multe despre.

Oana zavoranu insarcinata

. Oana Zavoranu i-a golit casa lui Pepe dar i-a lasat un mesaj ironic pe oglinda. Credeti ca Zavoranca este cu adevarat insarcinata. Initial a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca. Prermonitia lui Pepe cum ca anuntul sarcinii va fi imediat urmat de anuntul unui avort spontan iata ca pare a se adeveri informeaza.

Oana Zăvoranu este însărcinată. Dupa ce a anuntat ca este insarcinata cu copilul lui Tudor Ionescu a ajuns la spital iar medicii au fost nevoiti sa o ajute sa respire cu o masca de oxigen. Actrița a mărturisit că acest lucru s-a întâmplat înainte de a se căsători cu Pepe dar chiar și. Cei doi par să se înțeleagă de minune și să ducă o viață minunată împreună tocmai de aceea oamenii nu înțeleg de ce nu se grăbesc să facă pasul cel mare pentru a.

Oana Zavoranu a anuntat ca este insarcinata la prima editie a emisiunii Cancan TV de la B1 TV. La ce a renunțat. Oana zavortanu Cel mai probabil Oana Zavoranu si Pepe vor face cununia religioasa la manastirea Pasarea sau. Oana Zăvoranu a fost văzută în ultima vreme purtând haine tot mai largi semn că ar putea fi însărcinată.

Oana turscu Dupa ce Oana s-a mai implinit un pic si a inceput sa aiba pofte iar Pepe a declarat ca anul viitor va deveni tata nimeni nu mai poate sa opreasca zvonurile conform carora Oana Zavoranu este Oana si Pepe se cununa la Cernica. Ultimele Stiri Mondene De Azi Despre Vedete. Oana Zavoranu a lansat o bomba de presa si anume ca este insarcinata dar nu cu Pepe. Cat de adevarat este lucrul acesta ramane insa de vazut.

Oana Zăvoranu are planuri mari și și-ar dori să devină mamă cât mai curând după cum a anunțat chiar vedeta. Oana Zavoranu a avut parte de zile foarte agitate. Astazi Oana Zavoranu a fost invitata la Cancan tv si una din invitatele surpriza a fost chiar consiliera ei Veronica A. Bianca Drăgușanu vrea să-și facă o nouă intervenție.

Oana Zavoranu nu este insarcinata a anuntat luni medicul Eugen Tanase de la spitalul CF2. Vedeta a făcut anunțul pe care mulți dintre admiratorii ei îl așteaptă. De data aceasta a optat pentru o terapie bombă. Oana Zăvoranu dă de bănuit că ar fi însărcinată.

Oana Zăvoranu a povestit cât se poate de sincer în cadrul unui podcast despre trecutul ei iar vedeta a dezvăluit că în trecut a rămas însărcinată însă a decis că nu trebuie să ducă sarcina la final asta pentru că nu simțea la acel moment că trebuie să aibă un copil. Chiar dacă a fost doar o glumă cei doi au spus că își doresc un copil și au vorbit mai multe despre acest subiect. Oana și soțul ei își doresc să devină părinți în curând. Oana Zavoranu a parasit locuinta pe care o impartea cu Pepe in zona Unirii din Bucuresti.

Dupa ce a anuntat ca este insarcinata cu copilul lui Tudor Ionescu Oana Zavoranu a ajuns la spital iar medicii au fost nevoiti sa o ajute sa respire cu o masca de oxigen. Pepe Tudy Love - FOTO. Doctorii de acolo pot confirma faptul ca in ultimele sapte zile nici nu a existat o sarcina. Oana turscu Cel mai probabil Oana Zavoranu si Pepe vor face cununia religioasa la manastirea Pasarea sau.

În timpul filmării cei doi îndrăgostiți se aflau într-un magazin de pantofi. Ba chiar și-au spus și punctele de vedere despre ceea ce și-ar dori fată sau băiat. Lumea mă ştie aşa că varianta de a mă fi îngrăşat peste noapte nu prea era de actualitate. Vedeta a făcut anunțul pe care mulți dintre admiratorii ei îl așteaptă.

Moni si Iri sau. Testele efectuate pana in prezent nu arata ca Oana este insarcinata. Eu cred ca Oana si Pepe vor sa concureze la categoria divortul anului alaturi de Iri si Moni. Daca ar fi dupa voi care credeti ca este divortul anului.

Am ştiut foarte repede că lumea va spune că sunt gravidă. Am făcut fotografiile cu vântul din spate iar rochia albă pe care o purtam din cauza nebunului de vânt era toată umflată pe mine. Ea se află în aceste zile la mare alături de iubitul ei Alex Ashraf. Vedeta a făcut un live pe Instagram alături de partenerul ei Alex Ashraf ambii stârnind curiozități asupra venirii pe lume a unui copil în viața lor.

Oana își dorește din tot sufletul să devină mamă cât mai curând iar acest lucru se va putea doar alături de actualul ei soț Alex Ashraf. Este vorba de o dereglare neuro hormonala care apare iar aceste. Desi Oana o astepta in platoul emisiunii alaturi de ea Veronica a preferat sa tina distanta in timp ce dezvaluieste anumite secrete pe care Oana nu vrea sa le spuna. Într-un live făcut pe pagina personală de Facebook soțul acesteia a dat de înțeles că bruneta ar avea burtică.

Vedeta a golit practic casa dar i-a lasat lui Pepe un mesaj scris cu. Oana Zăvoranu este însărcinată. Pacienta Oana Zavoranu nu este insarcinata anunta medicul specialist care o are in grija la spitalul CFR 2 din Bucuresti. Dupa spusele Veronicai se pare ca Oana Zavoranu nu a fost niciodata insarcinata cu.

Cum a reușit Adriana Bahmuțeanu să dea jos 20 de kilograme. Dar din discutiile purtate cu Oana e posibil ca in decursul a sase opt zile cat a avut sangerari vaginale sa fi suferit un avort spontan. Oana zavortanu Dupa ce Oana s-a mai implinit un pic si a inceput sa aiba pofte iar Pepe a declarat ca anul viitor va deveni tata nimeni nu mai poate sa opreasca zvonurile conform carora Oana Zavoranu este Oana si Pepe se cununa la Cernica. Cand ramane o femeie insarcinata.

Oana Zăvoranu este însărcinată. Într-un live făcut pe pagina personală de Facebook soțul acesteia a dat de înțeles că bruneta ar avea burtică.

Oana zavoranu insarcinata
Video Oana Zăvoranu E Insărcinată Gesturile Care Au Trădat O Că S Ar Pregăti Să Devină Mămică Spynews Ro

Oana zavoranu insarcinata
Surpriza Anului In Showbiz Oana Zăvoranu E Gravidă Primele Imagini Cu Burtica

Oana zavoranu insarcinata
știrea Momentului Oana Zăvoranu Insărcinată Imaginile Care Au Dat O De Gol Pe Vedetă Youtube

Oana zavoranu insarcinata
Exclusiv Bomba Oana Zavoranu E Gravida Iata Ce A Dat O De Gol Wowbiz

Oana zavoranu insarcinata
Bomba Bombelor Oana Zăvoranu Aruncă Romania In Aer A Rămas Insărcinată Cu Pepe Societatea

Oana zavoranu insarcinata
Oana Zavoranu Nu Este Insarcinata Sustin Medicii Stiri De Cluj

Oana zavoranu insarcinata
Oana Zăvoranu Este Insărcinată Vedeta Are Gesturi Pe Care Le Are Orice Viitoare Mămică Foto

Oana zavoranu insarcinata
Oana Zavoranu Este Insarcinata

Posting Komentar untuk "Oana Zavoranu Insarcinata"