Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Oana Zavoranu Si Alex

Diferența aceasta nu a contat deloc între ei mai ales că Oana este o femeie energică și cu un spirit tânăr. I-a dat de gol faptul că nu se mai urmăresc pe o celebră rețea de socializare.

Oana zavoranu si alex
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și Au Mărit Familia Radiobeep

Acum cei doi sunt nedespărțiți.

Oana zavoranu si alex

. La Antena Stars a dezvăluit Oana Zăvoranu ce s-a întâmplat în căminul conjugal. Oana Zăvoranu s-a cununat religios cu Alex Ashraf în vara lui 2016 ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. Cu toate acestea Alex Ashraf a fost cel care a cucerit-o pe divă iar după ce și el a divorțat de fosta. Oana Zăvoranu și Alex se destăinuie.

A divorțat Oana Zăvoranu de Alex Ashraf. S-a aflat adevărul despre căsnicia Oanei Zăvoranu. Într-un live pe care l-a făcut împreună cu soțul ei pe Instagram Oana a răspuns curiozităților celor care îi urmăresc pe rețelele de socializare iar una. El tot timpul îmi face din astea.

Bruneta a susțiut tot timpul că nu este făcută să fie mamă și preferă să aibă pisici însă iată că s-a răzgândit. Alex e bărbatul perfect pentru mine pentru că are multe din calitățile pe care le apreciez foarte mult la un bărbat. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf la un pas de despărțire. Așa a făcut și acum când a vorbit despre problemele din căsnicia sa.

Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie nr. Cum a reacționat Oana Zăvoranu după ce s-a scris că s-a despărțit de Alex Ashraf. 573k Followers 400 Following 1559 Posts - See Instagram photos and videos from OANA ZAVORANU OFFICIAL oanazavoranu. Citeste mai mult despre.

Oana zavoranu casnicie oana zavoranu dezvaluiri oana zavoranu probleme in relatie oana zavoranu si alex ashraf. Oana Zăvoranu a trecut printr-un divorț cu scântei cu Pepe iar de atunci și-a găsit cu greu un partener care să o mulțumească și să o facă fericire. Video Fosta a aruncat pe net filmarea în care bomba Marymar îi face un super oral lui Tzancă Uraganu. 10 Septembrie 2021.

Este ziua în care bruneta a spus Da. Naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu PrigoanăLa momentul respectiv vedeta a recunoscut că nu mai credea în dragoste atunci când și-a redescoperit jumătatea. Bruneta și-a deschis de altfel și mai multe afaceri. La patru ani de la nunta cu Alex Ashraf se pare că Oana Zăvoranu este pregătită să fie mamă.

Horoscop zilnic 1 octombrie 2021. Oana Zăvoranu a scris pe rețelele de socializare un mesaj foarte special pentru soțul ei Alex. Oana Zăvoranu s-a cununat religios cu Alex Ashraf în. Se pare că scandalul din ultima vreme a determinat-o pe vedetă să pună capăt relaţiei cu Alex.

EXCLUSIV Ce se întâmplă de fapt între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Bruneta avea să dezvăluie în direct ce s-a întâmplat. În presă s-a scris că Oana Zăvoranu s-a despărțit de Alex Ashraf iar vedeta a reacționat. În plus Alex Ashraf soțul ei îi este mereu alături sprijinind-o pe Oana Zăvoranu necondiționat fiindu-i alături în afacerile dezvoltate.

Când vine vorba de mărturisiri Oana Zăvoranu este asumată și spune mereu lucrurilor pe nume. Oana Zăvoranu a avut prima reacție despre divorțul de Alex Ashraf. Ea și soțul ei Alex Ashraf au împlinit patru ani de căsnicie. Bruneta a ținut să arate tuturor că lucrurile între ea și soțul ei merg cum nu se poate mai bine și a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii de la cununia religioasă.

Sunt mai îndrăgostită ca oricând Citeste mai mult despre. Cu această ocazie vedeta i-a făcut o declarație de dragoste. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au spus DA în fața lui Dumnezeu în urmă cu patru ani pe 9 septembrie. Cum s-au distrat cei doi pe pistă vedem chiar acumStarMagazin AntenaStars Abonează-te la canalul nostr.

Taurii pot fi geloși și posesivi. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf aniversează patru ani de căsnicie. E bun cald și lipicios Oana Zăvoranu a fost extrem de plăcut surprinsă de gestul făcut de partenerul ei de viață cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Mai mult Oana a folosit o parte din avere pentru a lansa și un parfum de succes afacere în care s-a folosit și de brand-ul pe care și l.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează după părerea multora cuplul perfect dar aceștia au avut parte și de momente mai puțin bune în căsnicia lor. Oana Zavoranu Alex Ashraf relatie Autor. Aseară Oana Zăvoranu şi Alex s-au despărţit. Nu era vorba.

Proverbul conform căruia dacă ai. Pe rețelele de socializare Oana Zăvoranu a notat un mesaj special. Oana Zăvoranu și Alex Arshaf au fost la un pas să se despartă. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți de mai bine de 5 ani iar vedeta este mai fericită ca niciodată.

Oana Zavoranu Alex Ashraf aniversare casatorie Autor. Bineînţeles că noi le-am fost alături la raliuri. La fel ca multe alte cupluri Oana Zăvoranu și Alex Asraf au ajuns și ei a final de drum într-un anumit punct al căsniciei lor iar actrița nu a avut nicio reținere în a vorbi despre acest subiect. Antonia l-a făcut de râs pe Alex Velea.

Cei doi au oferit un interviu în care au vorbit și despre perioadele mai grele pe care le-au. În ciuda faptului că are lângă ea un bărbat cu 10 ani mai tânăr acest lucru nu a reprezentat un impediment în relația lor. 9 septembrie o zi cu o semnificație total aparte pentru Oana Zăvoranu. Relația dintre vedetă și Alex Ashraf a stat cu totul și cu totul altfel.

Bruneta și-a sărbătorit cea de-a 47-a aniversare dar arată și se simte mai bine ca niciodată. Au avut și gânduri de separare dar de fiecare dată lucrurile s-au așezat în așa fel încât au reușit să rămână împreună. Alex Ashraf este de origine palestinian și este mult mai tânăr decât partenera sa cu 14 ani. Cei doi se completează perfect și au parte de multă de multă liniște și înțelegere în viața lor chiar dacă tabloidele au vorbit despre.

1 din România vă prezintă în exclusivitate detalii de ultimă oră. 10 Septembrie 2021.

Oana zavoranu si alex
Oana Zăvoranu A Devenit Mamă Vedeta și Alex Ashraf Sunt In Culmea Fericirii

Oana zavoranu si alex
Oana Zăvoranu Ends Divorce Speculation We Are Better Than Ever

Oana zavoranu si alex
Alex Ashraf Primele Declarații Despre O Familie Cu Oana Zăvoranu Copilul Numărul 1 E Pe Vine Impact

Oana zavoranu si alex
Oana Zăvoranu On Alex Ashraf S Divorce Come And Go

Oana zavoranu si alex
Exclusiv Ce Se Intamplă De Fapt Intre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf S A Aflat Acum Adevărul Despre Căsnicia Ei Impact

Oana zavoranu si alex
Prima Fotografie Cu Oana Zăvoranu și Alex Ashraf Făcută Publică După Ce S A Spus Că Au Divorțat Ce Au Observat Imediat Fanii Impact

Oana zavoranu si alex
Oana Zăvoranu Si Alex Ashraf La Un Pas De Divorţ Youtube

Oana zavoranu si alex
Oana Zăvoranu Declarație Sublimă De Dragoste Pentru Alex Ashraf In El Am Intalnit Soțul Iubitul Fratele Copilul Tot Spynews Ro

Posting Komentar untuk "Oana Zavoranu Si Alex"